Co ty bredzisz kobieto? To ja się nie dziwię ze ta gra leży i kwiczy, skoro brak informacji nie jest lekceważeniem graczy to idąc tym tokiem rozumowania niezbalansowanie gry, ekonomii i wszystko o czym trąbią gracze to tylko ochrona graczy przed śmiercią z zachwytu jakby gra wreszcie była grywalna(przy czym grywalna nie oznacza możliwości odpalenia). Cierpliwi to gracze byli ale przestają być i mam nadzieję że boleśnie się przekonacie o konsekwencjach waszej buty i arogancji.SrebrnaPani wrote: ↑Mon Apr 11, 2022 1:28 pm Witaj,
Marti bardzo proszę o powstrzymanie się o tak prowokacyjnych i zaczepnych uwag, brak informacji nie jest oznaką braku szacunku i absolutnie nie wiąże się z lekceważeniem graczy. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać na informacje w tym temacie.
Reprezentujecie dno marketingu i zarządzania uważając że domaganie się informacji o reanimacji trupów w postaci starych serwerów to prowokacyjne i zaczepne uwagi. Na starych graczy plujecie regularnie (ale w waszej terminologii to będzie nawilżanie cery gracza) a nie zdajecie sobie sprawy że nowi gracze kiedyś będą starymi. Ale co ja się będę produkował, równie dobrze mógłbym gadać z psem.
Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i okazanie szacunku rozmówcy, bo odpoczniesz od forum na dłużej, jeśli Twoje posty będą pisane dalej w tak odrażającym stylu.
Jeżeli tylko na tyle Cię stać i nie masz nic konstruktywnego do napisania to nie myśl, że tym sposobem polepszy się kontakt pomiędzy graczami a ekipą. Dobra wola jest potrzebna z obu stron i nigdy nie jest za późno na wypracowanie poprawnych relacji. Adella