Spowolnienie wczytywania
-
- Simon’s student
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 4 times
Spowolnienie wczytywania
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem. Sprzęt mam w miarę nowy, transfer w sieci tez niczego sobie.
Gdy wchodzę do gry, wszystko działa bez zarzutów. Mapy i walki wczytują się szybko. Jednak po jakimś czasie wczytywanie w trakcie przechodzenia między lokacjami i wychodzenie z walki zaczyna dyrastycznie zwalniać. Bywa że żółty pasek postępu na mieczu w pewnym momencie zaczyna się cofać, zwłaszcza przy końcówce. Czy to błąd? Czy ma ktoś do czynienia z podobnym zjawiskiem?
Pozdrawiam.
Gdy wchodzę do gry, wszystko działa bez zarzutów. Mapy i walki wczytują się szybko. Jednak po jakimś czasie wczytywanie w trakcie przechodzenia między lokacjami i wychodzenie z walki zaczyna dyrastycznie zwalniać. Bywa że żółty pasek postępu na mieczu w pewnym momencie zaczyna się cofać, zwłaszcza przy końcówce. Czy to błąd? Czy ma ktoś do czynienia z podobnym zjawiskiem?
Pozdrawiam.
-
- Kemenac visitor
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 53 times
Re: Spowolnienie wczytywania
Wiele osób, niektórym ponowne włączenie launchera na jakiś czas pomaga, ale niestety czasy ładowania strasznie się pogorszyły względem poprzedniej wersji gry.