Mapa i interfejs

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
Post Reply
WiedźBart
Taernian with basic skills
Been thanked: 2 times

Mapa i interfejs

Post by WiedźBart »

Siema. Gram i gram, gra się super. Mam oczywiście kilka uwag, którymi pragnę się podzielić. Po 1 bardzo irytujący bug tzn. kiedy odpalisz mape i przejdziesz w tym samym czasie do innej lokacji podczas gdy mapa jest włączona ekran staje się czarny i nic nie widać po za ikonkami ekwipunku itp. żeby się tego pozbyć trzeba wyjść z klienta gry.
Po 2 tak jak całokształt gry podoba mi się to interfejs jest moim zdaniem mało czytelny i mało intuicyjny. Stary interfejs, który był w wersji 2d pod względem przejrzystości był dużo dużo lepszy
rzuffi
Tilsai killer
Has thanked: 38 times
Been thanked: 36 times

Re: Mapa i interfejs

Post by rzuffi »

Dziękujemy za uwagi, bugi jak z mapą sukcesywnie poprawiamy ;)
Khezo
One foot in Haligard
Has thanked: 19 times
Been thanked: 2 times

Re: Mapa i interfejs

Post by Khezo »

WiedźBart wrote: Wed Feb 02, 2022 2:20 pm [...] Po 1 bardzo irytujący bug tzn. kiedy odpalisz mape i przejdziesz w tym samym czasie do innej lokacji podczas gdy mapa jest włączona ekran staje się czarny i nic nie widać po za ikonkami ekwipunku itp. żeby się tego pozbyć trzeba wyjść z klienta gry.[...]
Prowizorycznie możesz zamknąć taką upośledzoną mapę Escape'em
Mój zapał do naprawiania gry skończył się, gdy moderatorzy uznali, że najlepszą odpowiedzią na moje pytania i zarzuty będzie usunięcie moich komentarzy.

Gorthdar 52% Hallorm, Latarnia Życia 49% Miraf. Ale ogólnie to bolączka biedaka.
Post Reply

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”