problem z grą(brak postaci, potworów)
problem z grą(brak postaci, potworów)
Cześć mam problem zalogowałem się do gry po dłuższej przerwie i po wejściu do gry nie widzę postaci ani potworów problem zaczyna się w "lobby" nie widzę żadnych z mojej postaci mogę je wybierać, ale nie widzę człowieka i jego stroju po wejściu do gry to samo widzę swój nick, nicki przechodzących graczy ale nie ich postacie to samo z potworami, miał ktoś podobny problem? reinstall, wyłącz/włącz nie pomogły tak samo sprawdzenie plików przez launcher :/
-
- Kemenac visitor
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 53 times
Re: problem z grą(brak postaci, potworów)
Czy mógłbyś podać swój nick i serwer?
Możliwe, że znalezienie problemu będzie wymagało informacji dotyczących Twojego sprzętu. Jak rozumiem granie jest możliwe tylko modele są niewidoczne. Najlepiej gdybyś napisał na nasz support, proszę załóż tu konto na ten sam email co na grze https://support.brokenranks.com/
Możliwe, że znalezienie problemu będzie wymagało informacji dotyczących Twojego sprzętu. Jak rozumiem granie jest możliwe tylko modele są niewidoczne. Najlepiej gdybyś napisał na nasz support, proszę załóż tu konto na ten sam email co na grze https://support.brokenranks.com/
Sprzęt to:
Macbook Pro M1 2020, a na nim Parallels 18 z windows 11, lub zainstalowany dziś też windows 10 problem ten sam
tak gra jest możliwa sama gra działa bardzo dobrze tylko i wyłącznie nie widać postaci i potworów, problem już zgłoszony do supportu
Macbook Pro M1 2020, a na nim Parallels 18 z windows 11, lub zainstalowany dziś też windows 10 problem ten sam
tak gra jest możliwa sama gra działa bardzo dobrze tylko i wyłącznie nie widać postaci i potworów, problem już zgłoszony do supportu
Mam ten sam problem. komputer macbook pro m1 z windows 11 przez parallels Desktop. Gra chodzi elegancko tyle, ze nie widac postaci na ekranie.
Znalezl ktos rozwiazanie tego problemu?
Znalezl ktos rozwiazanie tego problemu?
-
- Wandering in the Tunnels
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 11 times
Na 99% jest problem ze sterownikiem karty graficznej. Podzespoły komputera były robione pod macOS. Najlepszym wyjście był by program, do automatycznego szukania sterowników np. Driver Easy. Pytane czy w innych grach również występują problemy? W przypadku laptopów, również może być tak, że gra odpala z integry, a nie z karty dedykowanej.
- Adella
- Wandering in the Tunnels
- SERVER: Ostlor
- NICK: Lulajla
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
patryk99 zapraszam z tym problemem na support https://support.brokenranks.com/
Jeśli nie posiadasz tam konta jeszcze, to pamiętaj, by było zarejestrowane przy użyciu tego samego emaila co konto w grze.
Jeśli nie posiadasz tam konta jeszcze, to pamiętaj, by było zarejestrowane przy użyciu tego samego emaila co konto w grze.
Adella Game Master Thanar