Leczenie w PvE za mocne, brak emocji w walce z powodu braku walki o hp
Leczenie w PvE za mocne, brak emocji w walce z powodu braku walki o hp
Gram druidem i jestem troche rozczarowany ponieważ jestem zbyt silny, prawie zawsze daje 1pa defa bo poco sie sie defić skoro jest leczenie bez limitu, jedyna opcja abym zobaczył śmierć i zagrał w karty to zabicie mnie w jednej rundzie. Z maną też mam spokój bo latarka ładnie ssie. Co myślicie o tym żeby osłabić moby aby leczenie mogło być z ograniczeniami np. takie jak w pvp, to byłoby też sprawiedliwe względem innych profesji, druid w pve dzięki leczeniu może mieć nieskończoną ilość hp, warunek to nie paść w jednej rundzie, trochę to chore i pisze to jako druid. Gdy mój druid będzie słabszy to ta gra będzie dawała mi więcej emocji oraz mniej bedzie druidów, łatwiej o slota itp. być może rozwiązaniem tego problemu byłoby przywracanie % HP działanie analogicznie jak z przywracaniem kondycji z umiejetnosci druida. Co myślicie
-
- Fighting with Treetures
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 21 times
Re: Leczenie w PvE za mocne, brak emocji w walce z powodu braku walki o hp
Od lat gracze marudza na motyla i hoha że ich zabijają. I tak sobie myślę że twoja sprawę załatwi apel do druidow, żeby grali jak pety. 2-3x nie leczyc na 10 rund i na przykład wchodzisz 5x kamieniem. No każdemu wyjdą oczy z orbit, a ile emocji dostarczy takie coś
co prawda nie druidom ale reszcie świata. Może leczenie powinno mieć przedział jak dmg 1000-1600 dla przykładu. Już by się trochę trzeba przejmować bezpieczeństwem. Bo nie wiesz kiedy doleczysz a kiedy nie