Obciążająca procesor animacja na spodzie forum
Obciążająca procesor animacja na spodzie forum
Może ktoś z administracji usunąć tą animację na spodzie forum? Niepotrzebnie obciąża procesor a pewnie wiecie, że sporo osób ma słabe kompy.
Tymczasowe rozwiązanie od strony użytkownika to blokada za pomocą jakiejś wtyczki do przeglądarki np: w uBlock Origin klikamy jej ikonę potem przycisk 'Otwórz panel sterowania' (takie kółka zębate) następnie w 'Moje Filtry' wklejamy :
forum.brokenranks.com###particles-js > .particles-js-canvas-el
i klikamy 'Zastosuj zmiany' i odświeżamy forum
Tymczasowe rozwiązanie od strony użytkownika to blokada za pomocą jakiejś wtyczki do przeglądarki np: w uBlock Origin klikamy jej ikonę potem przycisk 'Otwórz panel sterowania' (takie kółka zębate) następnie w 'Moje Filtry' wklejamy :
MO SylverMo | DR ChicoChoco | RYC BrightSky | VD GrimesV | BR Woof
- rzuffi
- Tilsai killer
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 36 times
Re: Obciążająca procesor animacja na spodzie forum
Dzięki za sugestię, testowaliśmy to trochę i nie wydaje się, aby mocno obciążało, a ładnie wygląda.
Proponuję pozostawić Twoje rozwiązanie dla tych, co otwierają bardzo dużo kart.
Proponuję pozostawić Twoje rozwiązanie dla tych, co otwierają bardzo dużo kart.
Sylver wrote: ↑Fri Feb 04, 2022 9:45 pm Może ktoś z administracji usunąć tą animację na spodzie forum? Niepotrzebnie obciąża procesor a pewnie wiecie, że sporo osób ma słabe kompy.
Obciążenie generowane przez stronę główną.
Strona główna - https://brokenranks.com/ generuje znaczne obciążenie procesora - ponad 50%, po zamknięciu strony obciążenie spada poniżej 5%.
Przeniosłem do podobnego tematu - Onion
Przeniosłem do podobnego tematu - Onion