Barbarzyńca
-
- One foot in Haligard
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Barbarzyńca
3 szybkie pytania
Kto był tak wspaniałomyślny aby dać barbarzyńcy nowy debuf z tarana który obniża obronę dystansową i... magiczną?
Dlaczego zmieniliście tąpnięcie na jakiś bezsensowny atak obszarowy którym atakuje się na końcu?
Nie mam nic do bufa dla mo, niech mają bo barba też coś dostał pod koniec Taernu 2d no ale dlaczego zawsze gdy któryś z dmgerów dostaje buffa to ten drugi musi rykoszetem oberwać nerfem?
Kto był tak wspaniałomyślny aby dać barbarzyńcy nowy debuf z tarana który obniża obronę dystansową i... magiczną?
Dlaczego zmieniliście tąpnięcie na jakiś bezsensowny atak obszarowy którym atakuje się na końcu?
Nie mam nic do bufa dla mo, niech mają bo barba też coś dostał pod koniec Taernu 2d no ale dlaczego zawsze gdy któryś z dmgerów dostaje buffa to ten drugi musi rykoszetem oberwać nerfem?
-
- Simon’s student
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Re: Barbarzyńca
Cóż... pozytywnie patrząc, animacja obszarówki w BR jest 2x szybsza niż w taernie a myślę, że danie "za free"bonusu do taranu jest ok,podobnie zyskała podpałka, zabieranie PA też sporo daje na bossach.Backintime wrote: ↑Sat Feb 12, 2022 4:30 pm 3 szybkie pytania
-
- One foot in Haligard
Super zmiana w obszarówce, dmg prawie 2 razy mniejszy po wczorajszych zmianach. Kolejny krok do przodu. Jeszcze troche i barbą nikt nie będzie grał.
- Khezo
- One foot in Haligard
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 2 times
Jak mniejszy? Serio? Mój ziomo bb ciut więcej bije
Mój zapał do naprawiania gry skończył się, gdy moderatorzy uznali, że najlepszą odpowiedzią na moje pytania i zarzuty będzie usunięcie moich komentarzy.
Gorthdar 52% Hallorm, Latarnia Życia 49% Miraf. Ale ogólnie to bolączka biedaka.
Gorthdar 52% Hallorm, Latarnia Życia 49% Miraf. Ale ogólnie to bolączka biedaka.
-
- One foot in Haligard
- Khezo
- One foot in Haligard
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 2 times
Gortem w karakany, wcześniej po 1.1k bił, po zmianie faktycznie te 200 więcej bije
Mój zapał do naprawiania gry skończył się, gdy moderatorzy uznali, że najlepszą odpowiedzią na moje pytania i zarzuty będzie usunięcie moich komentarzy.
-
- One foot in Haligard
To nic dziwnego bo na tej instancji moby są bardziej wrażliwe na obrażenia sieczne. Mi bardziej sie rozchodzi o fakt, że na fyodorze bije teraz o 600 mniej z fali śmiechu a według wpisu w changelogu ten skill nie uwzględniał obrażeń i ich rodzaju z broni. No to jakim cudem, po zmianie bije sie mniej jeżeli teraz zamiast siła*zręczność mamy siła*zręczność + broń? Ogólnie to jaki typ obrażeń miał ten atak przez te ponad 2 tygodnie skoro nie uwzględniał broni a powinien?