ZEGAR i Sklepy i Pelerynka

Masz pomysł na dodanie czegoś zupełnie nowego w Grze lub na Forum? Napisz!
Post Reply
Oberon
Taernian the refugee
Been thanked: 2 times

ZEGAR i Sklepy i Pelerynka

Post by Oberon »

Błagam o zmiane "Zegara" z walki z trudnego do trafienia paseczka na cos w starym stylu!

Moze nie jestem na bieząco, ale mam nadzieje ze pracujecie nad sklepami w starym Taernijskim stylu, a te tabelki ze sprzętem u kupców są tylko przejsciowe!

Fajnie by było gdyby poza opcją wyłączenia widoku hełmu można by wyłączać widok peleryny lub wypuszczenie skina "Pleryna Niewitka" który załatwiał by sprawe.

Pozdrawiam
Last edited by Oberon on Sat Feb 12, 2022 1:45 pm, edited 1 time in total.
Macióś
Still in prologue

Re: ZEGAR i Sklepy i Pelerynka

Post by Macióś »

Po to jest skrót do klikania zegara, żeby elegancko sobie go ustawić np. pod spacją jak ja to zrobiłem i po problemie.
Last edited by Macióś on Fri Feb 11, 2022 9:31 pm, edited 1 time in total.
Sin
Simon’s student
SERVER: Thanar
NICK: Sin
Has thanked: 5 times
Been thanked: 23 times

Post by Sin »

Oberon wrote: Fri Feb 11, 2022 2:25 pm Błagam o zmiane "Zegara" z walki z trudnego do trafienia paseczka na cos w starym stylu!

Moze nie jestem na bierząco, ale mam nadzieje ze pracujecie nad sklepami w starym Taernijskim stylu, a te tabelki ze sprzętem u kupców są tylko przejsciowe!

Fajnie by było gdyby poza opcją wyłączenia widoku hełmu można by wyłączać widok peleryny lub wypuszczenie skina "Pleryna Niewitka" który załatwiał by sprawe.

Pozdrawiam
Jeśli masz problem z trafieniem w "zegar" to w ustawieniach możesz przypisać sobie pominięcie czasu pod dowolny klawisz. Ja mam przykładowo przypisany pod spację, bardzo polecam :) Nie do końca rozumiem co masz na myśli przez "tabelki ze sprzętem", ale z tego co mi wiadomo to sklepy są w finalnej wersji i nie zapowiada się na ich edycję.
Oberon
Taernian the refugee
Been thanked: 2 times

Post by Oberon »

Sin wrote: Fri Feb 11, 2022 9:34 pm
Oberon wrote: Fri Feb 11, 2022 2:25 pm Błagam o zmiane "Zegara" z walki z trudnego do trafienia paseczka na cos w starym stylu!

Moze nie jestem na bierząco, ale mam nadzieje ze pracujecie nad sklepami w starym Taernijskim stylu, a te tabelki ze sprzętem u kupców są tylko przejsciowe!

Pozdrawiam
Jeśli masz problem z trafieniem w "zegar" to w ustawieniach możesz przypisać sobie pominięcie czasu pod dowolny klawisz. Ja mam przykładowo przypisany pod spację, bardzo polecam :) Nie do końca rozumiem co masz na myśli przez "tabelki ze sprzętem", ale z tego co mi wiadomo to sklepy są w finalnej wersji i nie zapowiada się na ich edycję.
Nie widzę sensu klikania specjalnie jakiegos klawisza skoro wszystko obsluguje sie myszką, myśle ze kazdy kto spedza dlugie godziny w grze to zrozumie. Odnosnie sklepów, Ci co zczynają przygode z Ternem od Broken Ranks mogą nie rozumiec o co chodzi- w wersji 2d wchodzilo sie do kuzni Woberga oraz innych sklepow i tam graficznie było wszystko przedstawone. W 3d wygląda to jak krok w tył i uproszczenie tej interakcji.
Post Reply

Return to “Pomysły i propozycje”