Trentis - Zapytania

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
Post Reply
Wolpik
Taernian the refugee
Has thanked: 1 time

Trentis - Zapytania

Post by Wolpik »

Witam,

Mam zapytania do rejonu Trentis. Pytań jest wiele, może znajdzie się jakiś doświadczony gracz, który pomoże.
1. Zadania poboczne: 9 lvl - Ja: szpieg/włamywacz/bandyta - nie pokazuje mi questów, dlaczego? Czy może to być spowodowane wcześniejszymi wyborami podczas innych questów?
2. Championy: Łachudra, Pijak - co ile mają respawn i gdzie dokładnie można ich znaleźć?
3. Zlecenia: 6 lvl - Podatki, Odszczurzanie - nie mogę znaleźć, w którym miejscu mogę "pobrać/zaakceptować/przyjąć" te questy?
4. Eventy: Stonki - czy eventy są odpalane raz na jakiś czas czy są one cykliczne np. codziennie o jakiejś godzinie?
Wolpik
Taernian the refugee

Re: Trentis - Zapytania

Post by Wolpik »

A sam sobie odpowiem, może się komuś to przyda :)
2. Pijak - Czas respawnu nie znam, ale wiem, że na całej mapie można go spotkać, a raczej na mapie wsi. Jakby ktoś chciał ubić "Leik" to respawn +/- 40min (tyle czekałem).
3. Zlecenia - można znaleźć w Ratuszu u "Urzędnika" - Questy się nie podświetlają, ale można je wykonać po wybraniu odpowiednich kwestii dialogowych.
Xavier
Taernian with basic skills
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Post by Xavier »

1. Wybrałeś drogę praworządnego obywatela, więc bandytą już nie zostaniesz :)
Wolpik
Taernian the refugee

Post by Wolpik »

Ktoś coś wie na temat: Łachudry, Poborcy, Szalonego Łowcy - gdzie dokładnie spawn i ile czasu się oczekuje? :)
Sylver
One foot in Haligard
Been thanked: 5 times

Post by Sylver »

Dużo informacji znajdziesz na https://wiki.taern.pl/index.php ale część jest w BR zmieniona np mapy i rozmieszczenie NPC w Alair (bez tuneli pod), Wiosce Dr, Plaży, Rozstaje, Posiadłość Laudana, Las Koldów są takie same. Nowozdropione rary w BR mają lepsze statystyki ale możesz zobaczyć z jakich bosów lecą. Umiejętności w BR też są pozmieniane.
Lista czempionów https://wiki.taern.pl/index.php?title=Czempioni
Automatyczne Eventy są zwykle po określonym czasie od zakończenia ostatniego.
EV:
w wymarłej 4h od zakończenia
sana 2h od zabicia Sany
orki 8h od zakończenia
MO SylverMo | DR ChicoChoco | RYC BrightSky | VD GrimesV | BR Woof
Post Reply

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”