Nie chodzi mi o poziom tylko bonus. 12% i 3%. Zamienię tego drifa spowrotem na Moczary poprosze..heh
edit: Tak w ogóle to usunięcie psychorarów było błędem. urozmaicały grę i mogłyby spokojnie współistnieć z drifami i dzielić xp.
Nie chodzi mi o poziom tylko bonus. 12% i 3%. Zamienię tego drifa spowrotem na Moczary poprosze..heh
Weź gościu czytasz ty czasem swoje posty? xD
Dokładnie o to chodzi. Pięknie w dwóch zdaniach wyjaśniłeś ten problem. Szkoda, że zaraz znajdzie się jakiś potężny magus i będzie sugerował, że to wina barby że używał przez kilka lat batagura i ciernia zamiast 3zębu i władcy losu jak uczciwy gracz. xDOnion wrote: ↑Fri Apr 14, 2023 10:57 am Tu bardziej się rozchodzi o to, że jak jeszcze exp z Batagura można odzyskać wkładając magnidrif z zimnem wraz z innymi modami i liczyć na to, że 20% nie wygra z 80% przy łączeniu. Tak energia z Ciernia jest totalnie zbędna. Natomiast klasy magiczne w każdym przypadku dostają dobry wyexpiony kamień (podwójne, krytyk, obrażenia).
Szkoda że nie zamierzasz odpisywać, rozniósłbym twoją wypowiedz w drobny mak.
No fajnie masz, jesteś taki przekozak w dyskusjach, że jakbyś miał w tym interes to pewnie byś udowodnił że odpowiednio przyprawiony żużel będzie smaczniejszy od bigosu.Riwus wrote: ↑Sun Apr 16, 2023 4:10 pmSzkoda że nie zamierzasz odpisywać, rozniósłbym twoją wypowiedz w drobny mak.
Dokładnie chodzi o to:Paparo wrote: ↑Sun Apr 16, 2023 4:04 pmDokładnie o to chodzi. Pięknie w dwóch zdaniach wyjaśniłeś ten problem. Szkoda, że zaraz znajdzie się jakiś potężny magus i będzie sugerował, że to wina barby że używał przez kilka lat batagura i ciernia zamiast 3zębu i władcy losu jak uczciwy gracz. xDOnion wrote: ↑Fri Apr 14, 2023 10:57 am Tu bardziej się rozchodzi o to, że jak jeszcze exp z Batagura można odzyskać wkładając magnidrif z zimnem wraz z innymi modami i liczyć na to, że 20% nie wygra z 80% przy łączeniu. Tak energia z Ciernia jest totalnie zbędna. Natomiast klasy magiczne w każdym przypadku dostają dobry wyexpiony kamień (podwójne, krytyk, obrażenia).
To nawet nie jest manipulacja to jest po prostu kłamstwo. Żaden z tych graczy nie expił moda. Barbarzyńcy expili batagury i ciernie, a magowie trójzęby i laski z ivra. Nikt nie płacze z tego powodu, że wybrał zły mod. Gracz A i gracz B expili przewidziane dla ich profesji psychorary. Dopiero podczas update okazało się, że cały wysiłek włożony w wyexpianie batagura i połowa wysiłku włożona w wyexpianie ciernia po prostu przepada. Dlatego jest to frustrujące.
Te zdanie jest co najmniej bezczelne. Czyli co po prostu sugerujesz, że to wyłącznie wina barbarzyńcy, że grał barbarzyńcą, a nie na przykład magiem? No w sumie tak, gdyby nie było barbów, nie było by wyexpionych-bezużytecznych modyfikatorów i co za tym idzie nie było by problemu.
No tak, wszystko da się zakwestionować. Dosłownie wszystko. Nawet największą oczywistość da się podważyć i zakwestionować. Są ludzie co kwestionują że ziemia jest okrągła. Znajdą się tacy co kwestionują holocaust. Można nawet zakwestionować to, że kamień jest twardy, a trawa jest zielona.
[/quote]Paparo wrote: ↑Sun Apr 16, 2023 5:01 pmTo nawet nie jest manipulacja to jest po prostu kłamstwo. Żaden z tych graczy nie expił moda. Barbarzyńcy expili batagury i ciernie, a magowie trójzęby i laski z ivra. Nikt nie płacze z tego powodu, że wybrał zły mod. Gracz A i gracz B expili przewidziane dla ich profesji psychorary. Dopiero podczas update okazało się, że cały wysiłek włożony w wyexpianie batagura i połowa wysiłku włożona w wyexpianie ciernia po prostu przepada. Dlatego jest to frustrujące.
Te zdanie jest co najmniej bezczelne. Czyli co po prostu sugerujesz, że to wyłącznie wina barbarzyńcy, że grał barbarzyńcą, a nie na przykład magiem? No w sumie tak, gdyby nie było barbów, nie było by wyexpionych-bezużytecznych modyfikatorów i co za tym idzie nie było by problemu.
Logika na zasadzie, że to wyłącznie wina polskich oficerów, że pokończyli szkoły oficerskie, do szeregowców nikt w w tył głowy nie strzelał
Jedyne przedmioty jakie są przewidziane dla danej profesji są to EPIKI i tarcze.
Samo kwestionowanie nie jest niczym wyjątkowym, a zakwestionowanie i posiadanie racji o to już jest coś.Paparo wrote: ↑Sun Apr 16, 2023 5:01 pm No tak, wszystko da się zakwestionować. Dosłownie wszystko. Nawet największą oczywistość da się podważyć i zakwestionować. Są ludzie co kwestionują że ziemia jest okrągła. Znajdą się tacy co kwestionują holocaust. Można nawet zakwestionować to, że kamień jest twardy, a trawa jest zielona.
Pytanie tylko czy warto się kompromitować, by na siłę udowadniać swoją rację, na sportowo, "by wygrać w dyskusji".
Trochę więcej taktu, ja jakbym grał magiem w życiu bym nie odwalał takich fikołków. Ciekaw jestem co by było gdybyś grał barbą. Z Twoim mistrzowskim odwracaniem kota ogonem pewnie byś 100 argumentów znalazł dlaczego powinni zrobić coś w tym temacie.
Próbować można lecz to nigdy się nie uda, nie uda się nigdy poważyć iż 1+1 nie jest równe 2
Stało by się to samo co na moim sheedzie. Naprawiłbym aq buty, vorleahu nie musiałem bo miałem juz wyexpiony bodajże na 5, szok fizol ubrał magiczny item XD.
Ta, przepraszam batagur i cierń nie były przewidziane dla barby, mogłem wybrać trójząb.
Jeśli ktoś jest uzależniony od grania w BR to już musi grać, nie ma wyjścia. To jest tak samo jak z alkoholikami czy palaczami, często nie chcą.. ale muszą..vixenigris wrote: ↑Mon Apr 10, 2023 8:47 pm Przykro mi, no i jak to mawiaja to nasz blad ze w to gramy, nikt nas nie zmusza.
Pokaż mi gdzie jest napisane iż magiczne laski są tylko dla profesji magicznych? Gdzie że topory fangi są tylko dla fizoli. (ofc bez epików tarcz co pisałem wyżej)
Dobra weź idź nasraj do pisuaru i się wykłócaj z babką klozetową że nie było zakazu. xD