Taunt to potrzebna mechanika
-
- Still in prologue
Taunt to potrzebna mechanika
Dodajcie Rycerzowi zdolność taunta lub czegoś podobnego bo takto po co sie ma iść w tanka!
-
- Simon’s student
- SERVER: Tolnor
- Been thanked: 10 times
Re: Taunt to potrzebna mechanika
Ty chyba zupełnie nie zrozumiałeś co napisał autor posta.
Rycerz wymaga dużo większych zmian w umiejętnościach niż ta, którą zaprezentowałeś autorze. Jeśli chcesz znać moje pełne zdanie zapraszam na YT gdzie wypowiadam się o tym codziennie na streamach - nazwa kanału taka sama jak mój nick a gram rycerzem na 140 poziomie na starym serwerze.
drygu zapowiada nowy update https://youtu.be/LeJprZX_w3U
-
- Taernian with basic skills
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Spytał po co rycerz ma iść w tanka, to mu odpowiedziałem...baloczi wrote: ↑Mon Feb 07, 2022 4:39 pmTy chyba zupełnie nie zrozumiałeś co napisał autor posta.
Rycerz wymaga dużo większych zmian w umiejętnościach niż ta, którą zaprezentowałeś autorze. Jeśli chcesz znać moje pełne zdanie zapraszam na YT gdzie wypowiadam się o tym codziennie na streamach - nazwa kanału taka sama jak mój nick a gram rycerzem na 140 poziomie na starym serwerze.
-
- Simon’s student
- SERVER: Tolnor
- Been thanked: 10 times
Nie, spytał o co innego. A Ty wiesz co to jest taunt?
drygu zapowiada nowy update https://youtu.be/LeJprZX_w3U
-
- One foot in Haligard
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Tak, taunt byłby bardzo dobrym zamiennikiem dla takiego szybkiego cięcia (oczywiście na wyższy lvl). Byłoby to aoe, które na maksymalnym lvlu zwiększałoby szansę na zmianę celu ataku z każdego z członków drużyny na rycerza o jakieś 30%. Dodam, że fajnie by też było, gdyby był itemki niezależnie zwiększające tę szansę, np. jakaś psycho-tarcza, dająca 6-12% taunta (czyli na maksymalnym poziomie tego rara w połączeniu z maksymalnym poziomem umiejętności mielibyśmy 42% na przekierowanie każdego ataku na ryca).