1. Jakie wysposazenie na 60 lvl ? Dalej zestaw synergetykow, czy może tutaj już wkracza jakaś zmiana w niektórych miejscach ekwipunku. Aktualnie posiadam cały set na 50 lvl z modem. trafień mentalnych i expione fraxy od początku możliwości założenia ich. Z tego co czasami zaobserwowałem u innych osób lub na chat jak ludzie podpowiadają, przykładowo polecają „czachę” - hełm na 55lvl ale po analizie czachy, a synergola na 60lvl nie widzę w czym ona jest lepsza. Wiec skąd takie posunięcie co po u nie których?
2. Czy grając vd jestem w stanie zacząć robić jakieś bossy solo tak jak inne klasy postaci, pytam dlatego ze robiąc teraz coś w party np. Takie v1 bądź Dz, wykonujemy je dłuższy okres czasu, drop nie jest za częsty, a gdy już jest to wiadomo wtedy loteria komu wypadnie, a przykładowo taki Mo lub Dr na 55 lvl robią solo geo. A ja gdy poszedłem spróbować to niestety nie wyszło go ubić samemu. A przydałoby się coś uzbierać złota na dalsza część rozgrywki.
3. Jak mniej więcej powinno wyglądać rozdanie statysty i umiejętności na 60 lvl’u i czy zaszłaby zmiana w ich rozdaniu gdybym był w stanie robić coś solo?
4. Czy opłaca się zwracać uwagę na te psychomody w synergetykach? Ponieważ mając je naładowane, a obserwując grę z nimi gdy są zbite do 0% i trzeba je naładować, szczerze to osobiście nie widzę w nich różnicy, podczas gdy są rozładowane, a naładowany psychomod.
Z góry dziękuje za zrozumienie i jakakolwiek pomoc z Waszej strony