Pomoc: Jak zbudować Sheeda pod solo expienie?

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
WolfShades
Still in prologue

Re: Pomoc: Jak zbudować Sheeda pod solo expienie?

Post by WolfShades »

No i się żrecie, a chłopak nadal nie dostał odpowiedzi odnoście swojego sh. :) Którą, swoją drogą, też bym chętnie przeczytała.
Zamiast się głupio mądrzyć, to doradźcie chłopakowi. Jak chce grać sh, to jego wybór i nic Wam do tego. A nie — głupie komentarze od razu "usuń i stwórz vd".

No najwyraźniej jak stworzył sh to chce grać sh a nie vd. xDD Proste.
Nily
One foot in Haligard
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Post by Nily »

Puckownik wrote: Tue Mar 01, 2022 5:19 pm No właśnie mnie tam sie podoba tylko często gram sam więc chciałbym bardziej pod solo sie zbudować po mimo dobrej broni postać aż tak mocno nie bije.
Trochę to podobne do sytuacji, gdzie robiąc kulę z błota cenisz ją ponad wszystko mimo, że ktoś daje Ci kulę ze złota.

Zakładam, ze lubisz grę sheedem, bo nie grałeś innymi postaciami. Zrób sobie tego vd, a po roku załóż temat na forum i podziękuj community za dobre rady.
Ruffur
Simon’s student
Been thanked: 5 times

Post by Ruffur »

Nily wrote: Fri Jul 01, 2022 7:42 am
Puckownik wrote: Tue Mar 01, 2022 5:19 pm No właśnie mnie tam sie podoba tylko często gram sam więc chciałbym bardziej pod solo sie zbudować po mimo dobrej broni postać aż tak mocno nie bije.
Trochę to podobne do sytuacji, gdzie robiąc kulę z błota cenisz ją ponad wszystko mimo, że ktoś daje Ci kulę ze złota.

Zakładam, ze lubisz grę sheedem, bo nie grałeś innymi postaciami. Zrób sobie tego vd, a po roku załóż temat na forum i podziękuj community za dobre rady.
Pamiętaj nie ma złej profesji tylko słabo zbudowana, sh jest kox debufem jeżeli potrafi się mu zrobić reset i nim grać :)
Nie znasz mnie wcale ale klękaj przed panem, ale klękaj przed panem
Będę legendą i skończę jak Cobain
18:00 Poszyty[140]: Dodaj sobie w opisie na forum, że jako jedyny masz pusto w q :D
ODKRYWCA Największego buga gry https://imgur.com/Egj4pFo
Post Reply

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”