Wyliczenia i symulacje. No dobrze, chciałbym więc zapytać, ile wyliczeń i symulacji było prowadzonych przed wprowadzeniem na serwer synergetyków?RainbowCake wrote: ↑Thu May 12, 2022 6:29 pm Z tego co mogę przyznać, to że odnośnie tych punktów prowadzone są wyliczenia i symulacje, niestety nie zajmuję się tym, wiem jedynie, że są sprawdzane różne możliwości. Jeśli będziemy mieć sami konkretne informacje, to będziemy je podawać z chwilą uzyskania ich![]()
Ile wyliczeń i symulacji było wprowadzonych przed kompletnym reworkiem systemu umiejętności?
Wreszcie chciałbym zapytać, ile osób było odpowiedzialnych za te zmiany i ile czasu rzeczywiście spędzili nad rozpisywaniem, testowaniem i dopracowywaniem jej?
Gram w Taern nie od dziś, i bazując na moim doświadczeniu, nie potrzebuję nawet odpowiedzi na te pytania, żeby znać prawdę. Te pytania postawiłem wyłącznie w celu waszej samorefleksji, która, nareszcie, po bagatela 7 latach tu zawitała.
Zapytajcie się, czy wasza moderacja jest taka, jaką byście chcieli docelowo mieć w waszej wymarzonej, wielotysięcznej produkcji.
Zapytajcie się też, czy wasza ekipa inżynierów przejawia kompetencje odpowiednie do tego stanowiska.
Zapytajcie się wreszcie, czy jeśli na powyższe dwa pytania niemalże całość społeczności odpowiada "nie", czy to nie najwyższy czas się otrząsnąć i wprowadzić jakieś zmiany?
W czym leży problem, gdy ogrodnik ma zapewnione wszystkie niezbędne narzędzia do swojej pracy, pogoda sprzyja, a jednak roślinki obumierają? Z pewnością to roślinki są po prostu wredne, prawda?