Nie działające etapy q
Nie działające etapy q
Witam w rechocie rozpaczy nie można zamontować lin bo co chwilę wracają do stanu poprzedniego w dodatku w marzeniu qamdaka to samo tyczy się dymiarek do których trzeba dokładać węgiel proszę o pomoc bo zależy mi na zrobieniu każdej misji z góry dziękuję już pomogliscie nie raz 

- Adella
- Wandering in the Tunnels
- SERVER: Ostlor
- NICK: Lulajla
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
Re: Nie działające etapy q
To nie błąd
Musisz tak klikać, żeby się udało.
Zwróć uwagę na długość palenia się każdej dymarki i spróbuj rozpalić je w konkretnej kolejności. Mam to za sobą, też wymagało to ode mnie kilku podejść, ale próbuj, błędu nie ma. Podobnie jest z linami.

Zwróć uwagę na długość palenia się każdej dymarki i spróbuj rozpalić je w konkretnej kolejności. Mam to za sobą, też wymagało to ode mnie kilku podejść, ale próbuj, błędu nie ma. Podobnie jest z linami.
Adella Game Master Thanar
Mógłbym prosić o kombinacje do tych questów? Doprowadzają mnie do szału, serio
- TenObcy
- Simon’s student
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 6 times
Policz ile trzymają poszczególne linki, a potem zaczynaj od tej najdłużej...porada:
Zmniejsz okienko gry, gdyż problemem może być zbyt długa animacja na Twoim kompie.
Zmniejszenie okna u mnie przełożyło się na minimalnie szybsze reagowanie na komendy
myszą, co pozwoliło zdążyć zanim pierwsza linka puściła.
Zmniejsz okienko gry, gdyż problemem może być zbyt długa animacja na Twoim kompie.
Zmniejszenie okna u mnie przełożyło się na minimalnie szybsze reagowanie na komendy
myszą, co pozwoliło zdążyć zanim pierwsza linka puściła.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu Tak, nie…Nie podoba się. Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie."
Witam, zawiesiła mi się misja Ars Moriendi
Po przejściu przez portal na końcu cały czas każe mi uciekać z wymiaru
Nick: KiusterVd
S:PL1_Thanar
Po przejściu przez portal na końcu cały czas każe mi uciekać z wymiaru
Nick: KiusterVd
S:PL1_Thanar
-
- Kemenac visitor
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 53 times