Administracja
-
- Taernian the refugee
- NICK: Goshaak
- Has thanked: 1 time
Administracja
Czy support i admini istnieją w tej grze? Od 3 dni drzwiami i oknami próbuje uzyskać pomoc na dwie postacie na które nie da się zalogować a Admin na serwerze kadarin który wchodzi na 5-10 minut dziennie nie jest w stanie pomóc, bo jak go złapać w grze ..
-
- Taernian the refugee
- NICK: Goshaak
- Has thanked: 1 time
Re: Administracja
Okej, dzieki śliczne. Oby się powiodło bo na discord tak samo mi napisali a dalej to samo :p
- rzuffi
- Tilsai killer
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 36 times
M. in. ja - przyznaję. Niestety postacie zablokował system - zweryfikować czy to false positive może tylko sam Drygu, stąd czas oczekiwania wydłuża się.
- Adella
- Wandering in the Tunnels
- SERVER: Ostlor
- NICK: Lulajla
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
Dodam tylko jeszcze, może przyda się innym graczom też to przypomnienie, że w przypadku nagłych problemów z grą, kiedy już nie możecie złapać nikogo, na grze, na forum czy dc pozostaje do Waszej dyspozycji support, gdzie każdy gracz zakłada swoje indywidualne zgłoszenie i opisuje problem, co może zdecydowanie przyśpieszyć pomoc. (support.brokenranks.com )
Adella Game Master Thanar
-
- Wandering in the Tunnels
- SERVER: Kadarin
- NICK: Kaladin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Siema,
chciałem wbić z krótkim zapytaniem, bo szkoda mi tworzyć nowy temat na taką błahostkę. Macie wy dostęp do TimeUser poszczególnych graczy? Bo jak serw stoi niecałe 3 miesiące, a chłop ma 90k minut, co daje bagatela 1500 godzin, a więc 62,5 dnia, to trochę beka, nie? xD
Trzymajcie się w tym waszym korpo
Trzymaj się tematu - Onion
chciałem wbić z krótkim zapytaniem, bo szkoda mi tworzyć nowy temat na taką błahostkę. Macie wy dostęp do TimeUser poszczególnych graczy? Bo jak serw stoi niecałe 3 miesiące, a chłop ma 90k minut, co daje bagatela 1500 godzin, a więc 62,5 dnia, to trochę beka, nie? xD
Trzymajcie się w tym waszym korpo
Trzymaj się tematu - Onion