KingBibić wrote: ↑Wed Mar 30, 2022 8:58 am
a co do kpin to tak czasem lubimy się pośmiać z sh i ryców którzy tak biednie płaczą bo są rycami +7 i piszą jakie to vd/mo +12 nie są
---.
Czy ty właśnie w jednym poście pokazujesz jaki to ryc z popalonym eq piękny dmg robi, a w kolejnym przyznajesz, że śmiejesz się z ryców z eq +7?
Zresztą wrzucenie kilku screenów z randomowej sytuacji jest kompletnie niemiarodajne, jeśli serio chciałeś kogoś przekonać do swojego zdania - już Ci mówię co należy zrobić by udowodnić swoje:
Nagraj film w którym pokazujecie z ziomkiem bez cięć jakie ma statystyki, umiejętności, ekwipunek i jego ulepszenia + pvp i pve z przeciwnikami powiedzmy tak z 5 różnych instancji (chyba nie muszę wspominać o dobrych kilkudziesięciu atakach na każdego przeciwnika), jeszcze jak ogarniecie Allenor do tego śmiesznego mallusa to by było fajne porównanie broni po dużym buffie mallusa.
Jeśli zapewnisz uczestnikom dyskusji na tyle miarodajne materiały, które faktycznie pokażą realia rycerza, który jest wnioskując z tego co piszesz dobrą klasą to chętnie wejdziemy w dyskusję z Tobą, a ja osobiście pogratuluję Ci w imieniu moim i moich widzów przeprowadzenia miarodajnych testów i wniesienia istotnej wartości do sprawy.
Co do samego rycerza jestem z całego serca za całkowitym reworkiem klasy, bez głębszego wchodzenia w balans uważam, że bufy są całkiem do zmiany, wręcz można by je scalić w jeden, a nawet całkiem usunąć poza rozkazem, w zamian lekko wzmocnić resy i dmg postaciom.
Co do nowych umiejętności marzy mi się parowanie ciosów tarczą rodem z bardzo popularnych ostatnimi czasy gier soulslike, coś w stylu uników sheeda. Poza parowaniem od dawna przechodzi mi przez myśl cios tarczą z szansą na ogłuszenie, ale to są tylko moje mrzonki bez dokładnego przeanalizowania co ile czego powinno dawać/zabierać bo jak powszechnie wiadomo nie ma sensu rozwodzić się tak wnikliwie nad tego typu rzeczami bo i tak wyższe sfery wezmą to pod uwagę za dobre lata jeśli w ogóle.