ZMIANA GRY NA LEPSZE :D

Masz pomysł na dodanie czegoś zupełnie nowego w Grze lub na Forum? Napisz!
Post Reply

Wprowadzenie tych zmian

Tak
3
75%
Nie
1
25%

Total votes: 4

Squiky
Still in prologue
NICK: DonMakaronn

ZMIANA GRY NA LEPSZE :D

Post by Squiky »

Witam pewnie wiele osób się skarży na grę dlatego chciałbym wam podać coś co mogło by urozmaicić grę:
1.dodanie czatu dla gildi, które są w sojuszu
2.Zlecenie na kasę
3.Rozwinięcie drzewka umiejętności,zrobienie podklas postaci (+dodanie nowej postaci)
4.Zmniejszenie respienia się czempionów,nie znikanie ich
5.Dodanie nowych bossow,mobów (groty w jaskini obok mandu/wioska romana)lokacji być może mapy (np.miasto elfów)
6. więcej eventów (zacznijcie je robić)
7.Kontynuacja fabuły (zamiast kończyć ją na 40 z przerwami zrobić np do 100 lvla+questy poboczne związane z fabułą które będą miały wpływ na dalsze losy w głównych Q)
8.Ulepszenie sh pod party
Przede wszystkim więcej kontentu w lvlach 20-80 (według mnie głupotą też było robienie awnasowanie do 30 lvla żeby robić główne questy gdzie nic konkretnego nie można bic na tym lvlu poza żabka i ichi)
Według mnie jeżeli nic z tym nie zrobicie,prędzej czy później znowu zostanie "stara gwardia" jeśli nie zachęcicie nowych graczy do gry,lepiej chyba zyskać niż stracić prawda? :D
Pozdrawiam!!
rzuffi
Tilsai killer
Has thanked: 38 times
Been thanked: 36 times

Re: ZMIANA GRY NA LEPSZE :D

Post by rzuffi »

Squiky wrote: Tue Mar 22, 2022 7:35 pm Według mnie jeżeli nic z tym nie zrobicie,prędzej czy później znowu zostanie "stara gwardia" jeśli nie zachęcicie nowych graczy do gry,lepiej chyba zyskać niż stracić prawda? :D
Prawda, całkowicie się z tym zgadzam i podobnie jak Ty uważamy, że większość rzeczy z Twojej listy należy wprowadzić, wymaga to czasu, gra się rozwija, więc z każdym upkiem będzie wchodzić coraz więcej fajnych rzeczy.
Squiky
Still in prologue
NICK: DonMakaronn

Re: ZMIANA GRY NA LEPSZE :D

Post by Squiky »

Miejmy taką nadzieję,wierzę w Administracje że wszystko będzie okej
Post Reply

Return to “Pomysły i propozycje”