Umierające pety gildyjne

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
Post Reply
Backintime
One foot in Haligard
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Umierające pety gildyjne

Post by Backintime »

Witam, w ostatnim czasie pety gildyjne potrafią paść z głodu pomimo dorzucanego jedzenia. Żeby było śmieszniej to do sytuacji dochodzi zupełnie losowo, raz padają wszystkie pety w klatkach, a potrafią też paść z 3 pety a reszta żyje. W wersji 2d nie zdarzyło mi się ani razu aby pet padł z głodu, na 3d już szósty raz odkupuje peta za platyne bo sobie zdechł pomimo faktu że ma co jeść. Czy ekipa zna problem i robi coś w kierunku jego naprawienia?
Pozdrawiam.
rzuffi
Tilsai killer
Has thanked: 38 times
Been thanked: 36 times

Re: Umierające pety gildyjne

Post by rzuffi »

Witaj, problem jest znany - szukamy jego przyczyny, na pewno będzie naprawiony.
Backintime
One foot in Haligard

Post by Backintime »

Witam, znaleźliście przyczynę? Problem nadal występuje, raz na jakiś czas pety sobie po prostu randomowo padają pomimo że jest jedzenie w klatkach...
Backintime
One foot in Haligard

Post by Backintime »

Podbijam, kolejne 5 zgonów mojego peta w ciągu kilku dni gdy jest jedzenie w klatkach.
Dragonsh
Simon’s student
Has thanked: 34 times
Been thanked: 3 times

Post by Dragonsh »

nie licz na szybka reakcje, sama naprawa depozytu ktora przez dlugi czas irytowala graczy zajela im tydzien
Backintime
One foot in Haligard

Post by Backintime »

spoko, a platyna leci, ciekawe czy dostanę rekompensatę :)
rzuffi
Tilsai killer

Post by rzuffi »

Backintime wrote: Sun Mar 13, 2022 1:02 pm spoko, a platyna leci, ciekawe czy dostanę rekompensatę :)
Jeśli jest błąd gry to jak najbardziej, zgłosiłeś problem na support?
Backintime
One foot in Haligard

Post by Backintime »

W jakim celu mam pisać na support skoro napisałem tutaj i mi odpisałeś że problem jest znany i pracujecie nad naprawą? Na support to napiszę jak już to naprawicie, spokojnie notuje sobie ile platyny poszło w błoto.
rzuffi
Tilsai killer

Post by rzuffi »

Backintime wrote: Sun Mar 13, 2022 11:57 pm W jakim celu mam pisać na support skoro napisałem tutaj i mi odpisałeś że problem jest znany i pracujecie nad naprawą? Na support to napiszę jak już to naprawicie, spokojnie notuje sobie ile platyny poszło w błoto.
Doprecyzowałem, żeby nie było wątpliwości - wszelkie straty należy zgłaszać na support.
Backintime
One foot in Haligard

Post by Backintime »

Witam po patchu, widzę że nadal nie mieliście czasu zająć się problemem. Jedzenie dorzucone o godzinie 11 dziś i po 2 godzinach zdechły wszystkie pety w klatkach z wyjątkiem 3. 2100 jedzenia przy poborze 125/h i pety zdychają po 2 godzinach? jaja
Flat
One foot in Haligard
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Post by Flat »

A ja mam takie (prawdopodobnie retoryczne) pytanie.

Czy gdy problem zostanie nareszcie rozwiązany gracze otrzymają rekompensaty platyny za każde odkupienie peta, który zginął w wyniku tego znanego od dłuższego czasu błędu gry? Chciałbym w tym miejscu zauważyć, że w przypadku tej śmierci nie czekamy 4 godzin na odrodzenie tylko aż 24, więc jesteśmy albo wykluczeni z gry na dobę jeśli nie dajemy sobie rady solo grając przykładowo rycem nic nie mogącym bez petów, lub najzwyczajniej nie mając slota na nic (aktualnie stare serwery 24/7), zmierzam do tego, że tutaj argument, że mogliśmy poczekać na darmowe odrodzenie go jest według mnie nie na miejscu, bo pety są bardzo potrzebne a jesteśmy na bardzo długi czas odcięci od nich przez błąd gry. Zwłaszcza, że takie zgony zdarzają się kilka razy dziennie.

Sam osobiście czekam na naprawienie tego i mam głęboką nadzieję, że rekompensaty zostaną przyznane jak i te za przymusowe resety stat po premierze, które niby dostałem wierząc supportowi, ale jednak do tej pory na oczy ich nie widziałem ;p
Post Reply

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”