Usuwanie "niewygodnych" tematów

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
Locked
TenObcy
Simon’s student
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Usuwanie "niewygodnych" tematów

Post by TenObcy »

Napisałem post o tytule "Ban" Ciekawy byłem podejścia włascicieli Taern do toczących się wokół nas wydarzeń (szczegóły postu nie sa teraz ważne)
Post został usunięty? Nie mam żadnego info dlaczego został uznany za...hmm, no właśnie, za co?
Ciężko napisać w wiadomości prywatnej powód usunięcia?
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu Tak, nie…Nie podoba się. Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie."
Jam
One foot in Haligard
Has thanked: 4 times

Re: Usuwanie "niewygodnych" tematów

Post by Jam »

Bo właśnie coś takiego jak "niesłuszny" ban, knebel itp. powinno być zgłaszane na support w formie odwołania. Na starym forum pojawiało się dużo takich tematów i po jakimś czasie nawet graczom się już nudziło czytanie tego samego, więc nie tylko ekipa ale i niektórzy gracze zaczęli pisać pod takimi postami "od takich rzeczy jest support" i mają rację.
Last edited by Jam on Thu Mar 10, 2022 11:22 am, edited 1 time in total.
Wyniki Turniejowe:
Miejsc 1: 46
Miejsc 2: 34
Miejsc 3: 40
Onion
Kemenac visitor
Has thanked: 14 times
Been thanked: 53 times

Post by Onion »

Proszę się odwoływać na support, post został ukryty z powodu pisania na temat polityczny. Może nie zauważyliście, ale nowe forum nie posiada Strefy Zgniotu, dlatego jak coś jest nieprzepisowe to nie znajdziecie tego w tym "przeklętym" subforum. Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia możecie też pisać do nas na priv. Jeżeli będą powstawać kolejne tematy z pytaniami, czemu mojego postu nie ma będą usuwane, ten zostawiam byście znali sposób funkcjonowania na forum. Jak macie jakieś pomysły w celu usprawnienia działania to możecie pisać, ale pisanie każdemu zainteresowanemu na priv raczej nie przejdzie. Może systemowe powiadomienie o usunięciu posta, ale tu nie wiem na ile jest to możliwe do wprowadzenia.
TenObcy
Simon’s student
Has thanked: 3 times

Post by TenObcy »

Onion wrote: Thu Mar 10, 2022 12:59 pm ... ale pisanie każdemu zainteresowanemu na priv raczej nie przejdzie. Może systemowe powiadomienie o usunięciu posta, ale tu nie wiem na ile jest to możliwe do wprowadzenia.
Na starym forum działało.
Jam wrote: Thu Mar 10, 2022 11:21 am Bo właśnie coś takiego jak "niesłuszny" ban, knebel itp. powinno być zgłaszane na support w formie odwołania. ...
Ten był raczej o banie na obcy serwer i było to raczej pytanie.
Onion wrote: Thu Mar 10, 2022 12:59 pm Proszę się odwoływać na support...
Nie żartuj sobie :D Pomijając to, że z supportem mam złe doświadczenie (małe, bo małe, ale zawsze jakieś jest)
to odwołanie się do tego tematu byłoby śmieszne. Wyjaśnienie, że zdefiniowaliście/łeś, ciekawskie pytanie jako temat polityczny(swoje powody zadania tego pytania, ukryję) Chciałem się dowiedzieć tylko, dlaczego nie ma wyjaśnienia usunięcia postu tak jak to działało na starym forum.
Teraz rozumiem :lol: umiejętności programatorów przerosły nowy system. Abstrahując od tematu dzięki za wyjaśnienie. Do zamknięcia.

[edit]
Onion wrote: Thu Mar 10, 2022 12:59 pm ... Jeżeli będą powstawać kolejne tematy z pytaniami, czemu mojego postu nie ma będą usuwane, ten zostawiam byście znali sposób funkcjonowania na forum...
Jeśli zostawiasz dla potomnych, to podepnij, żeby nie zginął na 200 stronie...będę sławny
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu Tak, nie…Nie podoba się. Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie."
Onion
Kemenac visitor
Has thanked: 14 times
Been thanked: 53 times

Post by Onion »

Na starym forum było to widoczne w Strefie Zgniotu, jakbyś dostał ostrzeżenie to dostałbyś wtedy stosowne powiadomienie. Nikt nie pisał za każdym razem wiadomości prywatnej do osoby, której post został przeniesiony.

Tematu nie podepnę, ale zamknę.
Locked

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”