System Walki
- Trane
- One foot in Haligard
- SERVER: Izin
- NICK: Trane
- Been thanked: 4 times
System Walki
Witam nie wiem czy tylko ja tak myślę ale przydało by się dodać do systemu walki parę ułatwiających życie drobnych rzeczy.
1.Party składa się z 5 osób i jeżeli Mag,Voodo,Druid są ubrani w full set synergetyków ciężko rozróżnić klasy postaci( gram druidem i dużo razy pomyliłem vd z mo rzucając źródełko) rozwiązaniem byłoby dodać jakieś kolory w party.
2.Bardzo by to pomogło wszystkim graczom jakby każdy widział kto zaznaczył jakiego przeciwnika atakuje
Rozwiązanie każdy w pt ma własny kolor do niego przypisany i tego też koloru oznaczani są wybrani wrogowie
3.Timer powinien być parę sek dłuższy
4.Możliwość sprawdzenia czy ktoś ma wł/wył pety
Co o tym sądzicie?
1.Party składa się z 5 osób i jeżeli Mag,Voodo,Druid są ubrani w full set synergetyków ciężko rozróżnić klasy postaci( gram druidem i dużo razy pomyliłem vd z mo rzucając źródełko) rozwiązaniem byłoby dodać jakieś kolory w party.
2.Bardzo by to pomogło wszystkim graczom jakby każdy widział kto zaznaczył jakiego przeciwnika atakuje
Rozwiązanie każdy w pt ma własny kolor do niego przypisany i tego też koloru oznaczani są wybrani wrogowie
3.Timer powinien być parę sek dłuższy
4.Możliwość sprawdzenia czy ktoś ma wł/wył pety
Co o tym sądzicie?
Re: System Walki
Całkiem słusznie. Jako nowy gracz sam się czasami głowię jaka profesję reprezentuje dany napotkany gracz. Uczynienie kals bardzie "czytelnymi" uważam za bardzo zasadne. Pozdrowienia!