Skrzynka na duchach
-
- Wandering in the Tunnels
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 14 times
Skrzynka na duchach
Cześć,
jest jakaś szansa na to, że skrzynia na duszkach nie zrespiła? Spędziłem tam 30min czyszcząc wszystko, co tylko mogę, klikałem wszystkie ściany, czy się tam nie ukryła i jej nie znalazłem. Czuję się bardzo sfrustrowany zmarnowanym czasem, od takich rzeczy odechciewa się grać. Po co komplikować rozgrywkę takimi rozwiązaniami jak te skrzynki, gdzie jest oczywiste, że będzie to zabugowane...
jest jakaś szansa na to, że skrzynia na duszkach nie zrespiła? Spędziłem tam 30min czyszcząc wszystko, co tylko mogę, klikałem wszystkie ściany, czy się tam nie ukryła i jej nie znalazłem. Czuję się bardzo sfrustrowany zmarnowanym czasem, od takich rzeczy odechciewa się grać. Po co komplikować rozgrywkę takimi rozwiązaniami jak te skrzynki, gdzie jest oczywiste, że będzie to zabugowane...
- rzuffi
- Tilsai killer
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 36 times
Re: Skrzynka na duchach
Cześć,dasi wrote: ↑Sun Feb 20, 2022 6:51 pm Cześć,
Taka szansa jest, jednak zdecydowanie bardziej prawdopodobne, że schowała się za jakimś elementem wystroju wnętrza, chociaż i to zdarza się rzadko.