vademecum postaci
vademecum postaci
Do Tych co zęby pozjadali.
Na tytuł wpadłem przewracając youtuba. Zaraz była szybka rejestracja i zaczęło się ślęczenie nad wyborem postaci.
Tutaj wchodzicie Wy, fachowcy bez przysłowiowego uzębienia aby usprawnić proces wyboru.
Możecie wymienić plusy danych klas i jakie stosujecie sprawdzone taktyki żeby po wyborze w późniejszych etapach rozwoju nie rozczarować się postacią?
Mój wybór padł na druida ale obawiam się że daleko nim w pojedynkę nie zajdę.
Na tytuł wpadłem przewracając youtuba. Zaraz była szybka rejestracja i zaczęło się ślęczenie nad wyborem postaci.
Tutaj wchodzicie Wy, fachowcy bez przysłowiowego uzębienia aby usprawnić proces wyboru.
Możecie wymienić plusy danych klas i jakie stosujecie sprawdzone taktyki żeby po wyborze w późniejszych etapach rozwoju nie rozczarować się postacią?
Mój wybór padł na druida ale obawiam się że daleko nim w pojedynkę nie zajdę.
- TenObcy
- Simon’s student
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 6 times
Re: vademecum postaci
Nie zjadłem zębów, ale tak głupio pozostawić post "nowego" bez odpowiedzi. Jak wiesz jest to nowy tytuł i tak naprawdę sami nie wiemy co z czym, jak, i dlaczego...podejrzewam, że te "fachoorry " też nie ogarniają do końca szczegółów łącznie z Drygiem, który wypowiadał się kiedyś jak był falstart z pierwszą premierą [Proszę nie siać dezinformacji. Nie było żadnej "pierwszej premiery". rzuff] (może niedokładnie zacytuję, ale kto by tam się tego czepiał) "Chcemy wypuścić dopracowany produkt końcowy" Na tę chwilę chyba testują co udało im się stworzyć po dodaniu soli do wody i kilku specyfików, które stały w butelkach bez opisu
Stara elita" która przeszła z poprzedniej wersji pewnie teraz próbuje znaleźć się w nowej rzeczywistości i odkrywać to co "jest do odkrycia przez graczy" bo informacje są raczej ogólne.
Na poprzedniej wersji i myślę, że tu też druid miał dość trudne początki, za to potem...też ma pod górę. Podczas lania bosa nie ma czasu na złapanie pizzy nawet, a o łyku Coli to nawet nie wspomnę, ale jeśli lubisz działać to jest to wdzięczna postać. Ryc fajny zamuł był. Ubierasz i lecisz na luzie. Zresztą co Ci będę opisywał z punktu widzenia nooba? Tu i tak co chwilę robią "drobny balans" po którym postać jest bardziej, lub mniej grywalna. Wybór postaci to też indywidualna sprawa. Jeden lubi robić siku na siedząco inny się nie zegnie i na stojąco "maluje" na porcelanie...i obok też.
Mam nadzieją, że pomogłem

Na poprzedniej wersji i myślę, że tu też druid miał dość trudne początki, za to potem...też ma pod górę. Podczas lania bosa nie ma czasu na złapanie pizzy nawet, a o łyku Coli to nawet nie wspomnę, ale jeśli lubisz działać to jest to wdzięczna postać. Ryc fajny zamuł był. Ubierasz i lecisz na luzie. Zresztą co Ci będę opisywał z punktu widzenia nooba? Tu i tak co chwilę robią "drobny balans" po którym postać jest bardziej, lub mniej grywalna. Wybór postaci to też indywidualna sprawa. Jeden lubi robić siku na siedząco inny się nie zegnie i na stojąco "maluje" na porcelanie...i obok też.
Mam nadzieją, że pomogłem

Last edited by TenObcy on Mon Jan 31, 2022 3:43 pm, edited 1 time in total.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu Tak, nie…Nie podoba się. Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie."
- TenObcy
- Simon’s student
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 6 times
Re: vademecum postaci
Nie widzę opcji "edytuj" Czytaj litera za literą. "Był falstart" zaprzeczysz całej społeczności Taern prosto w oczy, że nie było zapowiedzi? Nie osłabiaj mnie. Tak, wiem dosłownie bierzecie wszystkie wypowiedzi graczy, a karacie zgodnie "ze swoim sumieniem" narzucając co gracz chciał wg Was napisać. Żałosne.
Kolejna sprawa... temat viewtopic.php?p=276#p276 nie rozumiem to zamknę?

"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu Tak, nie…Nie podoba się. Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie."