Pety i żarcie i jego Ekwipunek wizualny

Masz pomysł na dodanie czegoś zupełnie nowego w Grze lub na Forum? Napisz!
Post Reply
ManiekBroken
One foot in Haligard
Been thanked: 1 time

Pety i żarcie i jego Ekwipunek wizualny

Post by ManiekBroken »

Proponuje zmienić system Karmienia peta Chodzi mi o to jeśli wpłacamy żarcie i zapisuje nam nasze składki Jedzenia ile wpłacimy to żeby nie dokarmiać petów z klatek tylko np mam 2 pety i pobierały sobie automatycznie z tych składek które ja mam wpłacone i jeśli będę miał jedzenie na 0 to moje pety umierają i rozwiąże się miedzy innymi problem z osobami co maja pety a nie wpłacają żarcia będą umierać im pety i będą mieli obowiązek wpłacać jedzenie albo usunąć peta jak nie mają czasu. Tez fajnie byłoby jak mamy Ekwipunek na Zwierzaku to żeby to było widoczne wizualnie np ze ma obroże założoną na karku, okucia na nogach część zbroij na jego klatce i takie cos byłoby widoczne pod czas walki niby szcegół ale urozmaica grę i cieszy oko
Qweta
Simon’s student
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Re: Pety i żarcie i jego Ekwipunek wizualny

Post by Qweta »

A co jeśli pet nie ma nóg albo karku? :) A tak na poważnie to pewnie była by to masa roboty dla grafików. Pety bardzo znacząco różnią się od siebie i takie wizualne eq trzeba by było projektować dla każdego z osobna. Wątpię czy teraz, w obliczu brakujących instancji, znaleźli by czas na takie zabawy.
Jeśli chodzi o żarcie to myślę że gildia jest właśnie od tego żeby wzajemnie się wspierać i dokarmiać zwierzaki których właściciele są czasowo niedysponowani. Chociaż, moim zdaniem kanclerz lub strateg powinien mieć możliwość odesłania czyjegoś peta z gildii gdyby takowy okazał się darmozjadem.
Post Reply

Return to “Pomysły i propozycje”