Pytanie o opinie o serwerach
Pytanie o opinie o serwerach
Hej, proszę Was o podanie opinii o serwerach BR.
Jestem powracającym graczem, ostatnio grałem na d2 i stoję przed wyborem serwera. Mogę kontunuować grę na Thanarze lub wybrać jeden z nowych.
Najważniejsze są dla mnie stopień aktywności graczy, łatwość znalezienia pt, przesycenie profesjami i stan ekonomii. Docenię każdą informację lub opinię.
Jestem powracającym graczem, ostatnio grałem na d2 i stoję przed wyborem serwera. Mogę kontunuować grę na Thanarze lub wybrać jeden z nowych.
Najważniejsze są dla mnie stopień aktywności graczy, łatwość znalezienia pt, przesycenie profesjami i stan ekonomii. Docenię każdą informację lub opinię.
- Elenar
- Fighting with Treetures
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Pytanie o opinie o serwerach
Ciężko by ktoś ci doradził, bo jak ktoś już gra to tylko na jednym serwie i nie wie jak jest na innych. Dodatkowo starzy wyjadacze z Thanara nie będą głosować na nowe serwy.Thergh wrote: ↑Fri May 26, 2023 8:27 am Hej, proszę Was o podanie opinii o serwerach BR.
Ja grałem trochę na Thanarze, a teraz gram na Izlin i wolę ten serwer.