Bądźmy poważni...-ULEPY

Miejsce dyskusji na wszelkie tematy związane z grą.
Post Reply
Rooku
Simon’s student
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Bądźmy poważni...-ULEPY

Post by Rooku »

Witam, tylko mi się wydaje czy jednak w chwili obecnej, przy nie oszukujmy się OGROMNYM przyroście statystyk postaci(sam cień daje 170stat) ekipa zapomniała o znaczeniu ulepszeń... przy tak dużej ilości statystyk oferowanych przez rarki nie opłaca się ulepszać niczego wyżej niż +8, ponieważ nawet nie odczujemy różnicy, chyba, że porównamy kogoś z eq +8 do eq +12/13, zwyczajnie obecnie ulepszenia dają zbyt mało statystyk, aby opłacało się to EQ kręcić i wydawać grube miliardy. Mam świadomość, że upek dopiero wyszedł, ale nie trzeba być geniuszem czy testerem, aby dostrzec, że będzie to problem, osobiście lubię pokręcić sobie eq i mieć przyzwoite statystyki, które chociaż trochę pozwolą się wyróżnić na tle innych graczy i na pewno nie tylko Ja. Mam nadzieję, że ulepki również zostaną dopasowane do obecnych standardów gry albo w przeciwnym razie bardzo zauważalnie stracą na znaczeniu.
Chociaż gracze mający ulepy +8 lub niżej zapewne ucieszą się ze zmian, ze standardy zostały zaniżone ;p
Rezzor
Wandering in the Tunnels
Been thanked: 13 times

Re: Bądźmy poważni...-ULEPY

Post by Rezzor »

ulepy faworyzują ludzi platyny, ja na przykład nie lubie modelu gry pay to win. Kiedyś namówiłem kolege żeby zaczoł zemną grać w brokena to grał jedynie do momentu turnieju, spotkał tam alty mutantów pewnie eq +10 i stwierdził że nie ogarnia, odszedł z tej gry. rip
Post Reply

Return to “Karczma Pod Krzywym Renderem”