Cześć.
Jedno proste pytanko. Czy obecny wygląd itemów, takich jak: Cień Tarula, Zalla, Temary itd -to wygląd docelowy? Czy będziecie to zmieniać? Pytam i liczę na konkretną odpowiedź która, pozwoli mi w końcu zdecydować czy morphować ten dywan czy nie. Dzięki
chyba brakiem odpowiedzi nie jestes zdziwiony co ? wiele tematow, na ktore gracze czekaja pozostaja bez odpowiedzi, lepiej odpisywac na tematy ktore sa bezsensu
kiedys an supporcie zaprosilem oficjalnie o wziecie udzialu na dyskusji na forum. Otrzymalem odpowiedz, ze ktos sie tym zajmie. Oczywiscie sie na tym skonczylo, ale moze warto ich zaprosic do dysksji na forum. Ja tam uważam, że korona z glowy nie spadnie, wdrożenie nowych skinow sie nie przesunie od tego, a może tu wpadną. Osobiscie probowalem i nic nie wyszlo, ale może inni maja większą moc w tym zakresie
ApogeumQ wrote: ↑Sun Apr 03, 2022 2:50 pm
Cześć.
Jedno proste pytanko. Czy obecny wygląd itemów, takich jak: Cień Tarula, Zalla, Temary itd -to wygląd docelowy? Czy będziecie to zmieniać? Pytam i liczę na konkretną odpowiedź która, pozwoli mi w końcu zdecydować czy morphować ten dywan czy nie. Dzięki
ApogeumQ wrote: ↑Sun Apr 24, 2022 8:21 am
Dziękuje za brak odpowiedzi.
Przepraszam, zdecydowanie zbyt długo odpowiedź nie nadeszła.
W najbliższym czasie wygląd wspomnianych itemów nie będzie zmieniany, ale jest to w planach do wykonania w ciągu kilku miesięcy.
ApogeumQ wrote: ↑Sun Apr 03, 2022 2:50 pm
Cześć.
ApogeumQ wrote: ↑Sun Apr 24, 2022 8:21 am
Dziękuje za brak odpowiedzi.
Przepraszam, zdecydowanie zbyt długo odpowiedź nie nadeszła.
W najbliższym czasie wygląd wspomnianych itemów nie będzie zmieniany, ale jest to w planach do wykonania w ciągu kilku miesięcy.
Dlaczego item z najlepszego bosa w grze nie będzie zmieniony w najbliższym czasie, gdy ma on swoje 3 kopie, i dlaczego w ciągu kilku miesięcy, gdy graficy dodają ciągle nowe skiny do sklepu premium? Te kilka miesięcy jest rozumiane jako zdropienie tych itemów na nowym serwie i wiadomości od nich by to zmienić?
Nie znasz mnie wcale ale klękaj przed panem, ale klękaj przed panem Będę legendą i skończę jak Cobain 18:00Poszyty[140]:Dodaj sobie w opisie na forum, że jako jedyny masz pusto w q ODKRYWCA Największego buga gryhttps://imgur.com/Egj4pFo
Ruffur wrote: ↑Tue Jun 14, 2022 12:04 pm
Dlaczego item z najlepszego bosa w grze nie będzie zmieniony w najbliższym czasie, gdy ma on swoje 3 kopie, i dlaczego w ciągu kilku miesięcy, gdy graficy dodają ciągle nowe skiny do sklepu premium?
Bo oprócz zmian graficznych wymaga to także bardziej skomplikowanego programowania.
Ruffur wrote: ↑Tue Jun 14, 2022 12:04 pm
Dlaczego item z najlepszego bosa w grze nie będzie zmieniony w najbliższym czasie, gdy ma on swoje 3 kopie, i dlaczego w ciągu kilku miesięcy, gdy graficy dodają ciągle nowe skiny do sklepu premium?
Bo oprócz zmian graficznych wymaga to także bardziej skomplikowanego programowania.
a to wy to w assemblerze robicie?
From the Northern Wallachian Forest... Tyranny Returns