Podczas gdy odbyły się beta testy to synergetyki nie były jeszcze gotowe aby je poddać testom.Dlaczego na beta testach nie było syngów, co dałoby jakikolwiek research co do ich użyteczności/porównywalności względem rarów? Dlaczego gracze zostali postawieni przed faktem dokonanym w każdej kwestii? Mowa tu o nowym systemie umiejętności postaci, synergetykach, zmianach w rarach itp. Mam wrażenie, że ktoś przysiadł w weekend i powiedział tu damy więcej siły, tu zmniejszymy hp i będzie git, a umki rozbijemy na 21 poziomów bez potek z resetem skillów, żeby graczy jeszcze bardziej triggerować.
Informacje odnośnie reformy w systemie umiejętności, statystyk rarów etc. były podawane już wczesniej, czy to na czatach w grze, forum czy nawet blogu

Nie było to robione w jeden weekend, sam byłem testerem i dosyć długo testowaliśmy taki system umiejętności. Pozwala on na "wyciśnięcie" z postaci więcej możliwości a dodatkowo pozwala zrobić postać pod siebie tak aby nie było sytuacji takich jak w 2D - większość biła w ten sam sposób, po tyle samo itp... BYŁO TO NUDNE

Dziwne aby powstał wcześniejDlaczego kanał sugestie powstał dopiero po premierze gry w którą nie dało się grać, a nie przed premierą skoro czekaliśmy na 3d wiele lat?

Jako tako discord dopiero po drugich testach został przeorganizowany i wygląda tak jak widziałeś

W road mapie opisane zostały plany w jaką stronę gra pójdzie. Z nowości które zostaną/ zostały wprowadzone to nie tylko legendarne targowisko. Mam tu na myśli m.in. reformę flaszek oraz ich wytwarzanie, wprowadzenie systemu osiągnięć, system gildiowy, skiny dla petów, nowe epiki, nowe questyRoadmapa zaplanowana na rok, na której nie ma nic interesującego, czego nie byłoby w 2d. Targowisko?

Wydaje mi się że komunikacja się poprawia, odezwała się tu już dość spora osób z różną rangą. Wiadomo, że do tego potrzeba czasu. Pewne działania zostały podjęte i mam nadzieję że niedługo będzie to wyglądać zacnie.
O ile na forum aż tak nie zaglądają to na discordzie w miarę szybko można dostać konkretną odpowiedź, z racji że o wiele łatwiej rozmawia się w czasie rzeczywistym.
Sam jestem graczem i dobrze wiem że jest naprawdę mnóstwo pytań - sam na nie odpowiadam o tyle ile mogę i o ile sięga moja wiedza lecz wiadomo, każdego z nas obowiązują pewnie umowy i nie na każdy temat możemy się wypowiadać

Tak jak zauważyli gracze dzieją się rzeczy które nie są widoczne gołym okiem. Zapewniam że Rainbow żyje, czyta i cały czas ciężko pracujeHalo, co się stało z tym "nowym" specjalistą ds. kontaktu z graczem? Tydzień coś tu pisała i się zawinęła z tego forum.

Nie leży zakneblowana w ciemnej piwnicy

Wbrew pozorom nie jesteśmy przez nikogo uciszani, jak każdy człowiek możemy pisać co chcemy oczywiście z zachowaniem kultury no i standardowo nie możemy ujawniać tajemnic - ale to chyba wie każdy kto kiedykolwiek pracowałTeż może być tak że któremuś z wyżej postawionych (GM komuś podlega) nie przypasowało jak z Nami rozmawia Rainbow i zakazał jej rozmowy. Kto jest tym Utorem a wręcz Hegemonem w oddziale ekipy? Tego nikt nie wie

Czemu się Rainbow nie udziela? Stawiam na to że nie ma póki co niczego kluczowego dla Was do zakomunikowania co nie znaczy że tutaj nie zagląda i nie czyta