Paparo wrote: ↑Sun May 29, 2022 1:17 am
A rozwiązanie które ktoś zaproponował (chyba Ty
przyp. Adella - Onion) by zbudować sobie dodatkowy zestaw jest bardzo dobrym pomysłem,
by coś na szybko odpisać na forum.
To tylko na prędce wymyślone pomysły. Wierze że gdyby ekipa zechciała się pochylić nad tym problemem to znalazła by jakieś fajne rozwiązanie.
Sugerujesz u siebie dokładnie to samo. Nie jest to złe, jesteśmy na forum a nie w gronie inżynierów.
Drugi pomysł jest dla mnie zbyt absurdalny, a pierwszy nie jest niczym nowym, ale w związku z tym, że synergetyki zawitały w Taernie można go rozważyć na nowo. Jak dawniej byłem przeciwny takiemu rozwiązaniu, tak teraz widzę w nim więcej sensu, aczkolwiek nadal kłócę się z myślami czy jest on dobry. Bardziej by mi odpowiadał przycisk wyłącz bonusy z
całego eq, by nie było możliwości expienia jednego psycho na bossach.
Moja sytuacja:
Jak widzę obecną sytuacje? Gracz celujący tylko w najwyższe bossy jest w stanie zarobić na tyle by sobie te esencje kupić. Powoli też zaczynają się składki na chodzenie misia co w coraz to większym stopniu przyczyni się do ilości esencji w depozytach.
Odwiedzanie takich miejsc jak fyodor po flaszki sprawi, że wiele rarów z tej lokacji nie będzie sprzedawanych a przetapianych. A jak gracze dorobią się jeszcze większych fortun to zamiast ściągać psycho i latać z gołą klatą, zainwestują u kowala w jakiś badziew na zapas. Na starych serwerach tak się dzieje, ale na to trzeba czasu, bo aktualnie większość graczy nie ma 110+ i z inwestycjami woli się kierować w rozwój siebie zamiast trzymania sklepówek.