System potania

Masz pomysł na dodanie czegoś zupełnie nowego w Grze lub na Forum? Napisz!
Post Reply
GresuuS
Taernian with basic skills
SERVER: Tolnor
NICK: GresuuS
Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

System potania

Post by GresuuS »

Witam serdecznie.
Fajnie byłoby gdybyście zmienili interfejs potania na odrobinę inny. Obecne strzałeczki są małe i trzeba przeskakiwać każdego peta po kolei aby wypotać np ostatniego peta.
Przesyłam zdjęcie poglądowe jak ja to widzę. Widzimy tu avatary petów jak i samego siebie. Przykład działania: obecnie potany pet to kruk, jego avatar jest podświetlony, reszta jest wyszarzona, dzieki czemu wyrażnie widać, że to właśnie tego peta potamy.
Możemy szybciej i bez problemu od razu wybrać, którego peta bedziemy potali poprzez klikniecie odpowiedniego avatara.
2 sprawa to cooldown miedzy potkami....
System potania miał zostać usprawniony aby łatwiej i przyjemniej dało potać, nistety ale obecna wersja z cooldownem w ogóle tego nie usprawniła, a wręcz przeciwnie... wolałbym już wrócic do systemu z 2d bez cooldownu...
Obecnie w czasie użycia 1 potki, na systemie z 2d byłem w stanie użyć 3 potek.
Rozumiem, że został wprowadzony cooldown aby wieksze potki miał sens... aczkolwiek na 2d cooldownu nie było, a wieksze potki i tak byly używane.
Obecny system uważam za totalną porażkę... powoduje on, iż solo insty z petami stają się 2x dłuższe przy czym polowa czasu spedzonego na instancji to potanie petów i siebie, co uważam za nieśmieszny żart z Waszej strony w kierunku graczy 😉
Jeśli uważacie, iż usunięcie cooldownu spowoduje np. na instacji maheta potanie 200 to jesteście w błędzie, ponieważ po uciecze z maheta i wrzuceniu nawet 1 potki zadarza się nie zdążyc wbić na czas 😄 a co dopiero kilkać x razy aby wypotać 200 powiedzmy te 3k hp.
Dlatego zwracam się z prośbą o po 1 lifting interfejsu potania, po 2 o usunięcie cooldownu miedzy potkami, albo powrót do systemu potania z 2d 😉
Pozdrawiam i życzę miłego dnia 😄
PS. Liczę na was drodzy gracze! Prośba o jak najwiekszą liczbę podziękowań i reakcji pod tym wpisem 😄
Image
Post Reply

Return to “Pomysły i propozycje”